Badstof hoeslaken met uitsparing terracotta 4299a5db9ac03deea4b497a915878a9556be9e3a

Badstof hoeslakens met uitsparing zijn geschikt voor gebruik in elke fysiotherapie, sport of massage praktijk. Deze kwalitatief hoogwaardige badstof hoeslakens dienen ter bescherming van uw massagetafel of massagebank en zorgen voor extra comfort van de patient, gebruiker. Door de mooie en goede afwerking van deze hoeslakens, krijgt uw massagetafel of massagebank een extra stijlvolle en mooie uitstraling die nog beter bij uw interieur past.
Deze badstof stretch massagebankhoes, massagetafelovertrek, hoeslaken met neusuitsparing is geschikt voor gebruik in elke fysiotherapiepraktijk of massagepraktijk en dient ter bescherming van uw massagetafel, massagebank, kofferbank of onderzoeksbank. De maatvoering van de elastische badstof massagehoes, massagebankhoes met neusuitsparing, gezichtsuitsparing is universeel. Dat wil zeggen dat deze massagebankhoezen, hoeslakens geschikt zijn voor massagebanken, massagetafels van diverse afmetingen. Onze massagetafel hoezen zijn van stretch badstof en zijn uitermate geschikt voor tafels van 65-80cm breed en een lengte tot 200cm. Door het badstof stretch materiaal en het sterke elastiek aan de zijkanten sluit de hoes altijd netjes aan op de massagebank. Deze badstofhoes is ook geschikt voor kofferbank massagetafels.
Er zijn twee uitvoeringen van de badstofhoezen, badstof massagetafel overtrekken, namelijk zonder gezichtsuitsparing, neusuitsparing of met gezichtsuitsparing, neusuitsparing. Deze hoezen, overtrekken zijn wasbaar op maximaal 40C°. Wij raden echter wel aan bij de eerste wasbeurt de badstof massagetafelhoes, massagebankhoes in lauw water te laten weken om het krimpen tegen te gaan. De massagebank hoezen, massagetafel hoeslakens zijn leverbaar in verschillende kleuren (klik op de afbeeldingen).
Kijk ook naar de massage artikelen (https://www.medipreventie.nl/massage-artikelen/) en andere producten van Medi (https://www.medipreventie.nl/medi/) in ons assortiment.
J-Services.nl Badstof hoeslaken met uitsparing terracotta 4299a5db9ac03deea4b497a915878a9556be9e3a
Badstof hoeslaken met uitsparing terracotta
PRIJS: 19.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.