Chemasept lotion 500 ml d5eea743e2b76e04b125951e2985df2b16381164

Chemasept is een dermatologisch verantwoorde universele reinigingslotion met een optimale hygiënische werking. De lotion is ideaal te gebruiken ter verfrissing van de huid voor en na de massage. Daarom is de lotion voor uitwendig gebruik dat resulteert tot een zachte, soepele huid. Met chemasept maakt u de huid vetvrij zonder enige vorm van irritaties. Chemodis staat bekend om hun goede producteigenschappen met een hoogwaardige kwaliteit. Daarom maken veel fysiotherapeuten ook gebruik van Chemodol (https://www.medipreventie.nl/chemodol/) en Chemasept.
Chemasept wordt als reinigingslotion veel gebruikt door fysiotherapeuten, sportmasseurs en oefentherapeuten. Ook dient de lotion ter ontspanning van uw lichaam waardoor u prima tot rust komt. Chemasept lotion bestaat voornamelijk uit alcohol waardoor het uw huid zal ontsmetten en compleet zal reinigen. Door de natuurlijke ingrediënten van de lotion wordt uw huid verzacht en gehydrateerd. 
Bij MediPreventie kunt u gemakkelijk en snel Chemasept en andere massage artikelen (https://www.medipreventie.nl/massage-artikelen/) aanschaffen. In ons assortiment vindt u Chemasept in verschillende hoeveelheden. Chemasept is bij ons verkrijgbaar in 500 ml en in een multi pakket van 20 stuks. Bestel dus Chemasept voor een gezonde en milde huid. Wij bieden de lotion aan voor de beste prijs.
J-Services.nl Chemasept lotion 500 ml d5eea743e2b76e04b125951e2985df2b16381164
Chemasept lotion 500 ml
PRIJS: 7.40

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.