Eucerin Acute Lip Balm 15632229

Zeer effectieve en intensieve lipverzorging. De kalmerende Lippenbalsem wordt specifiek aangeraden bij droge en gebarsten lippen tijdens de winterperiode of bij:- extreem droge huid- een medische behandeling- extreem droge huid rond de lippen* Zonder parfum en conserveringsmiddelen* Ook geschikt voor kinderen* Uitstekende doeltreffendheid en huidacceptatie (bewezen in klinische studies)ResultaatBiedt onmiddellijke bescherming, zowel voor extreem droge en gescheurde lippen, als bij huidproblemen rondom de mond. De lippen worden weer soepel en zacht. Licochalcone, een van nature kalmerend extract van zoethoutwortel. De werking hiervan:-  Kalmeert onmiddelijk droge en gebarsten lippen-  Vermindert roodheid rond de lipcontourenGebruikMeerdere malen per dag te gebruiken; afhankelijk van de lippen.Tevens wordt geadviseerd om dit product ook ‘s nachts aan te brengen zodat de balsem goed kan inwerken. InhoudTube 10ml
J-Services.nl Eucerin Acute Lip Balm 15632229
Eucerin Acute Lip Balm
PRIJS: 6.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.