Eucerin pH5 Handreinigingsolie 15780465

Activeert de huideigen bescherming dankzij de pH5-enzymbescherming.Eucerin pH5 Handreinigingsolie reinigt op milde wijze en beschermt de huid tegen uitdroging, ook als u vaak uw handen wast. De combinatie van pH5-citraatbuffer en extra milde oppervlakte-actieve stoffen stabiliseert de huidbarrièrefunctie en helpt een ruwe, gebarsten huid te voorkomen. In meer uitgesproken omstandigheden kan deze worden gebruikt als extra maatregel bij een behandeling tegen eczeem.EIGENSCHAPPENZonder zeep, pH huidneutraal, zonder kleurstoffen.GEBRUIKSADVIESEucerin pH5 Handreinigingsolie zo vaak als nodig is gebruiken om uw ruwe handen op milde wijze te reinigen.INHOUD250 mlINGREDIËNTENGlycine Soja, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis, Laureth-4, Cocamide DEA, Persea Gratissima, Poloxamer 101, Parfum, Panthenol, Stearic Acid, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Diammonium Citrate, Aqua, Propyl Gallate, BHT, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limo…
J-Services.nl Eucerin pH5 Handreinigingsolie 15780465
Eucerin pH5 Handreinigingsolie
PRIJS: 8.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.