Kinesiologische Sporttape Kinesiotape voor geblesseerde spieren gewrichten 4pack 27936

Kinesiologische Sporttape / Kinesiotape voor geblesseerde spieren / gewrichten 4-pack
Deze kinesiologische sporttape is nog niet zo heel lang bekend. Eigenlijk kwam het voor het eerst op tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Inmiddels heeft het in rap tempo aan populariteit gewonnen en is het vooral binnen de sportwereld een echt begrip. Het verlicht namelijk niet alleen pijn, het helpt ook bij een sneller herstel. En dat is in alle gevallen altijd prettig!
Ontspannend en ondersteunend
Het ziet er ook nog eens hip uit. Met zijn veelzijdigheid aan kleuren biedt het herkenbaarheid. Je ontvangt per bestelling 4 rollen van maar liefst 5 meter (beige, blauw, roze en groen). En dat tegen wel heel voordelige prijzen, want waar je normaal gesproken voor een rolletje twee tientjes neerlegt, daar heb je er vandaag vier voor nog geen vijftien euro!
Corrigeert tevens bij gewrichtsproblemen
Het kinesiologische tape ontspant je spieren, daarbij ondersteunt het ook je herstel. Door het op de juiste plek te tapen zal de overbelaste of geblesseerde spier ontlast worden. Daarnaast corrigeert het ook nog eens gewrichtsproblemen. Het is de perfecte tool om je sportieve carrière in gang te houden of nieuw leven in te blazen. Weg met de pijn, kom maar op met die topprestaties.
Highlights & specificaties
Maar liefst 5 meter Kinesiologische Sporttape Ontspant en ondersteunt de spieren Verzacht de pijn Corrigeert gewrichtsproblemen Ideaal bij vermoeide spieren en kramp Zorgt voor sneller spierherstel De liftende werking van de tape is gunstig voor de bloedcirculatie Gemaakt van elastisch katoen (95% katoen, 5% spandex) Gemakkelijk op maat te knippen Voor de laagste prijs bij Voordeeldrogisterij
Overige kenmerken
• 4 rollen van 5 meter lang x 5 cm dik (in groen, blauw, beige en roze)
• Gemaakt van elastisch katoen (95% katoen, 5% spandex)
• Voorzien van hypoallergene lijmlaag (latexvrij)
• Rekt uit in 2 richtingen
• Blijft 2/3 dagen zitten
• Waterbestendig en ademend
J-Services.nl Kinesiologische Sporttape Kinesiotape voor geblesseerde spieren gewrichten 4pack 27936
Kinesiologische Sporttape / Kinesiotape voor geblesseerde spieren / gewrichten 4-pack
PRIJS: 13.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.