La RochePosay Hydraphase Intense Licht 82036095

INDICATIESGevoelige, normalet tot gemengde huid.EIGENSCHAPPENFormule met gefragmenteerd hyaluronzuur voor een dubbele werking:- Intensief hydrateren door de huid rijkelijk te voorzien van water.- De celcohesie versterken om het water langdurig vast te houden in de huid.EFFICIËNTIEOnmiddelijke hydratatie: 96%.Langdurige hydratatie: +43% hydratatie na 8 uur.WERKING24 uur intense hydratatie. De huid blijft heel lang soepel en zacht.AANBRENGTIPSDagelijks ‘s morgens en / of ‘s avonds aanbrengen op gezicht en hals na die zorgvuldig te hebben gereinigd. Geschikt voor een gevoelige huid.VERPAKKING & INHOUDAnti-contaminatie pompflacon – 50ml
J-Services.nl La RochePosay Hydraphase Intense Licht 82036095
La Roche-Posay Hydraphase Intense Licht
PRIJS: 20.40

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.