La RochePosay Lipikar Syndet AP douchegel 400ml M9147700

EIGENSCHAPPENHoge tolerantie-reinigingsgel voor de zeer droge, geïrriteerde en regelmatig jeukende huid. Extreem droge huid. Huid met neiging tot atopie. Baby’s, kinderen en volwassenen.Deze hoge tolerantie-reinigingsgel voor de zeer droge, geïrriteerde en regelmatig jeukende huid is samengesteld zonder zeep, zonder parfum en zonder parabenen. 10% glycerine, galamboter en niacinamide om de huidbarrière te helpen herstellen.WERKINGDe huid wordt in alle zachtheid gereinigd en voelt elke dag comfortabel en soepel aan.AANBRENGTIPSDagelijkse hygiëne. Een nootje gel in de handpalm doen. Op een vooraf bevochtigde huid aanbrengen. Lichtjes inmasseren. Afspoelen.VERPAKKING EN INHOUDPompflacon – 400 mlINGREDIËNTENAqua / Water, Glycerin, Disodium cocamphodiacetate, Coco-betaine, Peg-7 Glyceryl cocate, Sodium Chloride, Sodium Laureth sulfate, Glycol distearate, Sodium glycolate, Acrylates copolymer, Citric acid,&nbs…
J-Services.nl La RochePosay Lipikar Syndet AP douchegel 400ml M9147700
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ douchegel - 400ml
PRIJS: 13.74

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.