New Care Magnesium Complex 120stuks 190491

New Care’s Magnesium biedt een uitgebreide formule van het mineraal magnesium, aangevuld met haar co-factor vitamine B6. Deze formule bevat drie verschillende verbindingen van magnesium voor een zo goed mogelijke opname. Magnesium is van belang voor al onze cellen. Magnesium is daarnaast belangrijk voor de zenuwen en spieren. Hierdoor helpt magnesium te ontspannen en ondersteunt het de mentale gezondheid. Magnesium is ook van belang voor de vorming van gebit en botten. Tenslotte is magnesium goed voor hart en bloedvaten. Bij producten met mineralen is de hoogte van het elementaire gehalte van belang. Dit is het gewicht zonder de verbindingen waaraan het mineraal gebonden is, zoals citraat of oxide. Het pure gewicht van het mineraal dus. New Care vermeldt in al haar teksten het elementaire gewicht van de mineralen. In dit geval is dat 200 mg = 53% van de ADH. Hierdoor kan 1 capsule per dag als een goede onderhoudsdosering dienen. Tweemaal daags is een goede aanvulling bij tekorten in
J-Services.nl New Care Magnesium Complex 120stuks 190491
New Care Magnesium Complex 120stuks
PRIJS: 16.28

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.