Proteine koekjes Chocolade hazelnoot 172

De koekjes uit de supermarkt heb je in allerlei soorten en maten. Het enige dat ze allemaal gemeen hebben is dat voornamelijk het suikergehalte onwijs hoog ligt. Deze zoete dikmaker houdt jouw ver weg van jouw ideale lichaam.
Om toch te kunnen genieten van een lekker koekje hebben we nu het perfecte alternatief voor je: de Proteine Koekjes Chocolade Hazelnoot van Protislank. Deze koekjes bevatten maar een derde van het aantal suikers van het gemiddelde supermarktkoekje. Bovendien bestaan de Chocolade Hazelnoot Koekjes van Protislank amper uit verzadigde vetten en is het eiwitgehalte onwijs hoog.
Met het proteinedieet hoeven echte koekjesliefhebbers hun favoriete snack dus nooit te missen!
J-Services.nl Proteine koekjes Chocolade hazelnoot 172
Proteine koekjes Chocolade hazelnoot
PRIJS: 1.69

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.