Schwarzkopf Cremekleuring Poly Palette 750 Chocolade Bruin 15625

Schwarzkopf Cremekleuring – Poly Palette 750 Chocolade Bruin
Mooie dekkende haarkleuring voor de vrouw die van een natuurlijke levendige haarkleur houdt. Ontdek Poly Palette voor een intensief, langdurig kleurresultaat met rijke verzorging. Het assortiment bestaat uit een speciaal geselecteerd aanbod van fascinerende kleuren met perfecte kleurdekking. Schitterende haarkleur, mooi voordelig!Poly Palette bevat een verzorgend haarmasker, verrijkt met vruchtenolie. Dit haarmasker hydrateert het haar, maakt het zacht en soepel en zorgt voor een langdurig kleurbehoud. Voor een langdurige kleurintensiteit, week na week. Kleur: 750 Chocolade Bruin
J-Services.nl Schwarzkopf Cremekleuring Poly Palette 750 Chocolade Bruin 15625
Schwarzkopf Cremekleuring - Poly Palette 750 Chocolade Bruin
PRIJS: 3.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.