Vichy Aqualia Thermal Oogbalsem M0357400

Al vanaf de eerste ochtend oogt de blik fris, wakker en minder vermoeid.EFFECTIEVE WERKINGDe eerste oogbalsem van Vichy die de vochtcirculatie van de oogcontouren weer in balans kan brengen, voor een frisse blik op elk moment.Langdurige hydratatieDroogtelijntjes zijn gladgestrekenDe volumes van de oogcontour zijn weer in balansOnder dermatologisch en oftalmologisch toezicht getest bij gevoelige ogen. Zonder parabenen.“De huid van de oogcontour ziet er gehydrateerd uit*” 77% Direct na het aanbrengen82% Aan het eind van de dag92% Na een week“De huid van de oogcontour ziet er gladder uit*”71% Direct na het aanbrengen59% Aan het eind van de dag82% Na een weekVermindering van de wallen onder de ogen na 4 weken**: -20,7%* Zelfbeoordeling door 51 vrouwen** Klinische resultaten bij 40 vrouwenPLEZIERVolle textuurZacht en blauwig, ondoorschijnend maar ok doorschijnend, ultralicht maar toch compact. Bij het aanbrengen verander het plotseling in water, het smelt …
J-Services.nl Vichy Aqualia Thermal Oogbalsem M0357400
Vichy Aqualia Thermal Oogbalsem
PRIJS: 17.55

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.