Vichy Dermablend 3D Foundation Nude 25 M9005700

Technologie (3D correctie)Direct: corrigeert de kleur en egaliseert het huidreliëf.Dag na dag: maakt imperfectie zichtbaar minder.Sterke dekking – effect van een blote huid – geen maskereffect – natuurlijk resultaat.SPF – langhoudend – comfortabelEFFECTIEVE WERKINGFormule verrijkt met:Salicylzuur = verbetert de huidkwaliteit.Eperuline = heeft een kalmerend effect.Dag na dag. Deze foundation is verrijkt met salicylzuur en eperuline en vermindert imperfecties zichtbaar.Gevoelige HuidHypoallergeenZonder parabenenNiet comedogeenResultaten:De teint oogt egaal, glad en mat tot 16 uur*. De huid voelt soepel en prettig aan. Er is klinisch bewezen dat de imperfecties met 49%** zijn afgenomen na 4 weken gebruik.* Zelfevaluatie, 60 vrouwen.** Klinische test, 43 vrouwen.PLEZIERBij het aanbrengen verspreidt de frisse en lichte textuur zich bij contact met de opperhuid in een extreem goed dekkend, flinterdun laagje. Dit rekt perfect mee en egaliseert de onregelmatigheden in het relië…
J-Services.nl Vichy Dermablend 3D Foundation Nude 25 M9005700
Vichy Dermablend 3D Foundation Nude 25
PRIJS: 19.34

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.