Vichy Purete Thermale Gevoelige Ogen Reinigingslotion 15484637

Verwijdert op milde wijze make-up van wimpers en oogleden. Kalmeert de gevoelige zone van de oogcontour.EFFECTIEVE WERKINGVerrijkt met korenbloemextract en vitamine B5, kalmeert en hydrateert. Verwijdert de make-up maar houdt rekening met gevoelige ogen.HUIDTOLERANTIE- Voor gevoelige ogen, ook voor lenzendragers.- Hypoallergeen- pH-neutraal- Dermatologisch getest- Met thermaal bronwater van Vichy- Zonder parabenenRESULTAATDe wimpers en oogleden zijn optimaal gereinigd. De oogcontour is gekalmeerd.PLEZIERBijzondere frisse textuur met een subtiele geur.Laat geen vettig laagje achter.GEBRUIKMet behulp van een watttenschijfje aanbrengen op de oogleden en de wimpers.Licht deppen om het beter te laten intrekken in de huid.Om de make-up te verwijderen, het wattenschijfje over het ooglid en de wimpers laten glijden.Niet afspoelen.VERPAKKING & INHOUDFlacon – 150 mlINGREDIËNTENAqua / Water, hexylene Glycol, Allantoin, Poloxamer 184, Disodium Edta, Disodium Cocoamphodiacetate, Pant…
J-Services.nl Vichy Purete Thermale Gevoelige Ogen Reinigingslotion 15484637
Vichy Purete Thermale Gevoelige Ogen Reinigingslotion
PRIJS: 12.15

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.