Weleda Calendula Plantenzeep 100g 4001638098946

Weleda Calendula Plantenzeep ( 100g )
Een zeer milde, reinigende n verzorgende plantenzeep voor het dagelijkse gebruik met een warme geur. De zeep droogt de huid niet uit en is mede daarom heel geschikt voor de tere huid.
Werking
Calendula Plantenzeep bevat Calendula (goudsbloem) dat de huid zuivert, kamille die verzacht en een extract van het driekleurig viooltje dat een reinigende invloed heeft. Een extract van de iriswortelstok brengt de vochtbalans van de huid in evenwicht en zeep uit palmolie, kokosolie en olijfolie ondersteunt de natuurlijke lipidemantel van de huid.
Gebruik
Je doet er het langst mee als je wat zeep op een washandje wrijft en jezelf of je baby of peuter daarmee inzeept. Natuurlijk kun je je ook met je handen inzepen.
Voor wie speciaal?
voor mensen met een gevoelige huid voor babys en kinderen voor mensen die vanwege hun beroep vaak hun handen moeten wassen Tip: Schouders die de neiging tot pukkeligheid vertonen reageren dankbaar op een dagelijkse behandeling met Calendula Plantenzeep. De huid zal er waarschijnlijk na een paar dagen al beter uitzien.
J-Services.nl Weleda Calendula Plantenzeep 100g 4001638098946
Weleda Calendula Plantenzeep ( 100g )
PRIJS: 5.59

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.