GUM Paroex 006 Tandpasta 94029

GUM Paroex 0,06% Tandpasta

De GUM Paroex 0,06% Tandpasta vermindert en remt de opbouw van plak. Deze tandpasta bevat pro-vitamine B5, wat helpt om het tandvlees te versterken. Ook bevat deze tandpasta vitamine E, dat goed is voor de gezondheid van uw mond. Daarnaast zit in deze tandpasta chloorhexidine, wat helpt om bacteriën te bestrijden. GUM Paroex 0,06% Tandpasta helpt om uw gebit tegen tandvleesproblemen te beschermen. Deze tandpasta pakt de eerste verschijnselen van gevoelig tandvlees en gingivitis aan en voorkomt het terugkomen van tandvleesontsteking. De toegevoegde fluoride helpt bovendien om de tanden sterk te houden en te beschermen tegen tandbederf.


J-Services.nl GUM Paroex 006 Tandpasta 94029
GUM Paroex 0,06% Tandpasta
PRIJS: 3.59

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.