Kinesiotape Beige Classic Curetape fea9bfd0b442492966a46755742d06b343df95ab

Kinesiotape Beige Classic: dit is de officiële en eerste Kinesio tape® die ruim 30 jaar geleden speciaal door Dr. Kenzo Kase is ontwikkeld. Dr. Kenzo Kase uit Japan is de grondlegger van de kinesiotaping methode. Kinesiotape® wordt wereldwijd succesvol toegepast door fysiotherapeuten en sportverzorgers.
Kinesiotape Tex Classic Beige heeft een uitstekende kwaliteit, langdurige kleefkracht en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk. Kinesiotape Tex Classic Beige is een elastische kinesiologie tape die meerdere dagen gedragen kan worden zonder dat de tape lijmresten op de huid achterlaat. De kinesiotape® is watervast en laat dus niet los bij het douchen of baden.
Kinesiotape heeft verschillende functies. De Tex Classic tape geeft niet alleen ondersteuning aan de spieren maar stimuleert tegelijkertijd ook de spierfuncties. Doordat de Kinesio tape een ademende werking heeft is deze zeer comfortabel bij het dragen. Kinesiotape® bestaat voor 100% uit katoen en is voorzien van een acryl kleeflaag waardoor de kinesiotape een goede grip op de huid heeft.
Deze Kinesio tape is ook verkrijgbaar in pre-cuts voor verschillende aandoeningen. Deze pre-cuts zijn al speciaal op maat gemaakt voor bijvoorbeeld de voet, knie, schouder, rug, nek en pols. De pre-cuts zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die niet bekend zijn met kinesiotaping. Ook is deze kinesiologische tape verkrijgbaar als Tex Gold Fingerprint (FP).
De afmeting van de Kinesiotape Beige zijn 5 cm breed x 400 cm lengte. Deze tape is ook verkrijgbaar op grote bulk rollen. De grote rollen hebben een afmeting van 5 cm breed x 31,5 meter lengte. Kinesio tape in de kleur Beige heeft de artikelcode: CKT65024.
In ons uitgebreide assortiment ook diverse andere artikelen op het gebied van sportverzorging (https://www.medipreventie.nl/sportverzorging/).
J-Services.nl Kinesiotape Beige Classic Curetape fea9bfd0b442492966a46755742d06b343df95ab
Kinesiotape Beige Classic Curetape
PRIJS: 8.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.