La RochePosay Respectissime Extension Mascara 82035041

INDICATIESGevoelige ogen en lensdraagsters.EIGENSCHAPPENDe formule is verrijkt met SRP*, een uniek verstevigend polymeer, om de wimperschubjes langdurig te sluiten en glad te strijken. De wimpers worden versterkt en gerestructureerd tot aan de punten. De kleur hecht zich gelijkmatig over de hele lengte, voor een maximaal verlengend effect.AANBRENGTIPSHet borsteltje aan de wimperinplanting zetten en geleidelijk aan met een licht draaiende polsbeweging (zoals bij een brushing) langs de wimpers strijken om de wimpers te scheiden en de formule uit te strijken tot aan de punten, zonder klontertjes of “zwaar” effect.KLEURZwartINHOUD8,4 mlINGREDIËNTENAqua / WaterParaffinCera Carnauba / Carnauba WaxCera Alba / BeeswaxSteareth-20Acacia Senegal / Acacia Senegal GumButylene GlycolGlycerinSteareth-2Cetyl AlcoholPotassium Cetyl PhosphateHydroxyethylcellyloseSodium DehydroacetateSodium PolymethacrylateSodium ChlorideSodium BucarbonateSodium HyaluronatePhenoxyethanolPeg/PGG-17/18 Dimethico…
J-Services.nl La RochePosay Respectissime Extension Mascara 82035041
La Roche-Posay Respectissime Extension Mascara
PRIJS: 21.65

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.