Protene balletjes Chili 39

Wie denkt aan diëten, koppelt dit vaak aan een streng regime waarin men zichzelf alles moet ontzeggen. Snacken zou volgens deze gedachte dan ook ten strengste verboden zijn. Deze overtuiging is onterecht, zeker wanneer je het eiwitdieet volgt.
Neem bijvoorbeeld de Proteine balletjes Chili; een overheerlijke snack die het dieet niet in gevaar brengt! Dit is mogelijk omdat de Proteine balletjes Chili van Protislank een dieetvriendelijkere samenstelling hebben dan de snacks die terug te vinden zijn in de supermarkt. Het koolhydraten- en vetgehalte ligt aanzienlijk lager, terwijl eiwitten in overvloed aanwezig zijn.
De ideale snack wanneer jij jezelf eens wilt trakteren tijdens je dieet dus!
J-Services.nl Protene balletjes Chili 39
Proteïne balletjes Chili
PRIJS: 1.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.