Protene Pannenkoeken Mix 314

Wij hebben ook van de heerlijke proteine pannenkoeken een mix samengesteld voor jou. De Proteine Pannenkoek Mix bevat alle 7 pannenkoeken van Protislank. Ook bespaar je nog eens 10% met deze mix. Geniet nu nog voordeliger van de proteine pannenkoeken van Protislank.
De voedingswaarden en ingredienten staan op de product pagina’s zelf.
De Proteine Pannenkoeken Mix van Protislank bevat de volgende producten: 1x Proteine pannenkoek 1x Proteine pannenkoek Chocolade banaan 1x Proteine pannenkoek Appel caramelsmaak 1x Proteine pannenkoek Sinaasappelsmaak 1x Proteine pannenkoek Zalmsmaak 1x Proteine pannenkoek Bacon Kaas 1x Proteine pannenkoek Aardappel
J-Services.nl Protene Pannenkoeken Mix 314
Proteïne Pannenkoeken Mix
PRIJS: 12.02

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.