TheraBand Zwaar stretch band 455m 83205c4c5675e8ad88d4cf41c0b855966a9d9854

Thera-Band Zwaar Groen rol 45,5 meter geeft zowel positieve als negatieve kracht op de spieren. Deze stretch band is uitermate geschikt voor weerstandstraining. Thera-Band geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als samenwerking van de spiergroepen.
Of u nu een beginner of ervaren sporter bent, de stretch band is beschikbaar in diverse weerstanden en kleuren zodat u op verschillende niveaus uw spieren kunt trainen.Thera band is prima om onder begeleiding van de fysiotherapeut te trainen en kan ook goed gebruikt worden voor training door de patiënt thuis. Theraband is verkrijgbaar op rollen van 45,5 meter en rollen van 5,5 meter.
Theraband stretch band kleuren – weerstanden – sterktes
- Beige – Extra Licht (Very Light)
- Geel – Licht (Light)
- Rood – Middel Zwaar (Medium)
- Groen – Zwaar (Heavy)
- Blauw – Extra Zwaar (Very Heavy)
- Zwart – Speciaal Zwaar (Special Heavy)
- Zilver – Super Zwaar (Super Heavy)
- Goud – Max Zwaar (Max Heavy)
Thera-Band geldt wereldwijd als het originele trainingssysteem met progressieve weerstand. Thera-Band wordt ondersteund door de American Physical Therapy Association (APTA). Met thera band kunnen wetenschappelijk gevalideerde en beproefde oefeningen worden gedaan. Theraband wordt ingezet bij revalidatie, blessures, voor het verhogen van de functionele capaciteiten van ouderen en training van atleten.
Download de instructies en oefeningen voor de Theraband ().
In ons ruime en gevarieerde assortiment vindt u altijd het juiste oefenmateriaal (https://www.medipreventie.nl/oefenmateriaal/).
J-Services.nl TheraBand Zwaar stretch band 455m 83205c4c5675e8ad88d4cf41c0b855966a9d9854
Thera-Band Zwaar stretch band 45,5m
PRIJS: 145.20

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.