Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 Scheerapparaat Trimmer Precisie 27972

Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision – 3 in 1 Apparaat
De Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 apparaat is een apparaat dat gebruikt kan worden als zowel scheerapparaat als trimmer. Het apparaat wordt geleverd met een AAA Batterij, en scheermes en een scheerhouder.
Alle Quattro mesjes en houders zijn compatible met elkaar.
Scheren
De mesjes hebben een Titanium coating en blijven hierdoor heel lang scherp. Daarnaast hebben de mesjes een strip met Aloe, Vitamine E en ProB-5 en glijden geweldig. De strip vervaagt langzaam en geeft aan wanneer je het mesje kan vervangen.
Trimmen
De trimmer bevat 4 standen om verschillende baardlengtes te vormen. De 4 aanpasbare niveaus maken het gemakkelijk om gezichtsbeharing en bakkebaarden te onderhouden en vorm te geven. Dit apparaat kan ook gebruikt worden onder de douche en is gemakkelijk schoon te maken. U hoeft alleen het scheermes maar onder stromend water te houden en hij spoelt schoon.  
Afwerken
Aan de achterkant zit een precisiemesje, deze is geschikt voor bakkebaarden, de baard en het haar onder de neus bij te werken of weg te halen.
Inhoud: Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision – 3 in 1 Apparaat 1 Quattro Titanium Scheermesje 1 AAA batterij
J-Services.nl Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 Scheerapparaat Trimmer Precisie 27972
Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision 3 in 1 - Scheerapparaat / Trimmer / Precisie
PRIJS: 8.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.