La RochePosay Respectissime Extreem Volume Mascara M0353000

INDICATIESGevoelige ogen en lensdraagsters.EIGENSCHAPPENVoor extreem veel volume. Comfortabel aan te brengen en te verwijderen. 1. De formule met luchtige structuur zorgt voor volume, maakt de wimpers intens vol zonder ze te verzwaren en kan makkelijk worden verwijderd. 2. Het borsteltje verlengt elke wimper zonder de huid rondom de ogen te irriteren.WERKINGVersterkte, vollere, vederlichte wimpers.INHOUD7,6mlINGREDIËNTENAqua / WaterParaffinCopernicia Cerifera Cera / Carnauba WaxSteareth-20Cera Alba / BeeswaxAcacia Senegal / Acacia Senegal GumAlcohol Denat.Steareth-2Potassium Cetyl PhosphateCetyl AlcoholHydroxyethylcelluloseMadecassosideSodium PolymethacrylateSodium DehydroacetateSodium HyaluronateSodium Chloride Sodium BicarbonatePhenyl Ethyl AlcoholPEG/PPG-17/18 DimethiconeArgininePolysorbate 21Poloxamer 188Polyquaternium-10SilicaSimethiconePentylene GlycolPanthenol 2-oleamido-1,3-OctadecanediolCaprylyl GlycolDisodium Edta Methylsilanol/ Silicate Crosspolymer…
J-Services.nl La RochePosay Respectissime Extreem Volume Mascara M0353000
La Roche-Posay Respectissime Extreem Volume Mascara
PRIJS: 21.65

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.