Olaz Nachtcrme AntiRimpel 11 Gratis Pro Vital 50 ml 27983

Olaz Nachtcrème Anti-Rimpel 1+1 Gratis – Pro Vital 50 ml
Olaz verzorging voor de laagste prijs vind je bij Voordeeldrogisterij. Nu 1+1 gratis op Olaz Nachtcreme. Ontvang bij aankoop van 1 Olaz Nachtcreme dus 1 extra.
De Olaz Nachtcrème Anti-Rimpel Pro Vital is een vochtinbrengende crème die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale behoeften van de rijpere huid van vrouwen die (bijna) in de overgang zijn. Deze crème helpt de huid te verstevigen en de zichtbaarheid van de diepere rimpels te verminderen. U zult merken dat uw huid versterkt wordt en extra wordt gevoed. Deze crème bevat retinol, niacinamide en pro-vitamine B5, dit zijn antiverouderingsingredienten. Deze ingrediënten zorgen er voor dat het verlaagde oestrogeenniveau dat de huid verandert door haar te helpen behandelen, te voeden en te verzorgen. 
Inhoud: Olaz Nachtcrème Anti-Rimpel 1+1 Gratis – Pro Vital 50 ml
J-Services.nl Olaz Nachtcrme AntiRimpel 11 Gratis Pro Vital 50 ml 27983
Olaz Nachtcrème Anti-Rimpel 1+1 Gratis - Pro Vital 50 ml
PRIJS: 6.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.