Vichy Aqualia Thermal Lichte Crme Dag Pot M7812300

Thermaal Bronwater van Vichy in een concentratie van 10% in combinatie met 3 energiegevende suikers (Hyaluronzuur Aquabioryl + λ-Carragena) stimuleren en bevorderen de vochtcirculatie in de cellen van het gezicht en maken het zo mogelijk dat elke zone van het gezicht optimaal wordt gehydrateerd.EFFECTIEVE WERKINGHet Thermaal Bronwater van Vichy dat bekend staat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen, heeft ook nog een andere werking: het verbetert de vochtcirculatie tussen de huidcellen waardoor vochtbindende werkstoffen zoals hyaluronzuur en Aquabioryl optimaal naar alle zones van het gezicht kunnen circuleren. De actieve werkstof λ-Carragena zorgt voor een langdurige hydratatie, door de huidbarrière te herstellen.Getest op gevoelige huid onder toezicht van dermatologen. Hypoallergeen. Zonder parabenen.De huid wordt gehydrateerd tot 24u:- de teint is stralend- droogtelijntjes zijn gladgestrekenPLEZIEREen frisse, zachte crème die smelt op de …
J-Services.nl Vichy Aqualia Thermal Lichte Crme Dag Pot M7812300
Vichy Aqualia Thermal Lichte Crème Dag Pot
PRIJS: 17.72

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.