Braun BG5030 BodyGroomer 24792

Braun BodyGroomer – BG5030
Deze Braun BodyGroomer trimt uw lichaamshaar tot op nauwkeurige lengtes van 0,6 mm, 3 mm en 8 mm. Voor 3 verschillende looks wanneer u zich niet helemaal glad wilt scheren. De kam voor de gevoelige zones voor meer veiligheid bij het trimmen van gevoelige plekjes zoals de oksels of de liesstreek. Deze body groomer is ontworpen met een zachte powergrip, harde ribbels voor betere houvast en een gripruimte voor uw duim.  Het apparaat is zowel droog als nat te gebruiken. 
Specificaties: 
- Volledig draadloos – Oplaad Led Lampje – Aantal opzetkammen: 3 stuks – Wet & Dry 100% waterbestendig voor gebruik onder de douche.  – Krachtige batterijen voor langdurende prestaties: 2 oplaadbare ni-mh batterijen. Deze zijn in 14 uur volledig opgeladen, dit is goed voor 50 minuten draadloos trimmen. 
Inhoud: Braun BodyGroomer – BG5030
J-Services.nl Braun BG5030 BodyGroomer 24792
Braun - BG5030 BodyGroomer
PRIJS: 47.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.