Eucerin Atopicontrol Bodylotion 12 400 ml 16165349

Een water-in-olielotion die gemakkelijk in de huid wordt opgenomen en die de atopische huid hydrateert en verzacht en ruwheid vermindert.Eucerin AtopiControl Body Care Lotion gebruikt een combinatie van geconcentreerde omega 6-vetzuren (teunisbloemolie en druivenpitolie) en verzachtende licochalcone A (een extract van de zoethoutwortel) om de huid te voeden. Dit helpt de natuurlijke huidbarrière te herstellen en maakt de huid elastischer. Eén of twee maal per dag aanbrengen of gebruiken als aanvullende verzorging naast Eucerin AtopiControl Acute Care Cream tijdens een flare up. Deze body lotion is ook te gebruiken voor eczeem bij uw kind (ouder dan drie maanden).Bij regelmatig gebruik worden jeuk en een trekkerig gevoel verlicht en voelt de huid zacht en merkbaar gladder aan. Van Eucerin AtopiControl Body Care Lotion is klinisch en dermatologisch bewezen dat deze geschikt is voor de atopische huid bij volwassenen en bij eczeem bij kinderen en baby’s ouder dan drie maanden.De wate…
J-Services.nl Eucerin Atopicontrol Bodylotion 12 400 ml 16165349
Eucerin Atopicontrol Bodylotion 12% 400 ml
PRIJS: 21.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.