Eucerin HyalUrea Oogcontourcrme 15569403

Eucerin Hyal-Urea Antirimpel Oogcontourcrème biedt intensieve hydratatie en vermindert droogtelijntjes en rimpels onder de ogen met ureum en hyaluronzuur. Bovendien beschermt de formule de huid tegen schade door UV-licht.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid eerder droog en hoe droger uw huid is, hoe gemakkelijker er rimpels onder de ogen ontstaan. Daarnaast ontwikkelt de huid rond uw ogen vanwege zijn fysiologische vorm en functie vaak fijne lijntjes en rimpels.Eucerin Hyal-Urea Antirimpel Oogcontourcrème bevat een combinatie van actieve ingrediënten die hydrateren, rimpels onder de ogen bestrijden en beschermen tegen beschadiging door de zon, allemaal in één enkel product. Ureum houdt vocht vast, hyaluronzuur vermindert droogtelijntjes en rimpels onder de ogen en UVA-filters beschermen tegen huidveroudering door UVA-licht.Eucerin Hyal-Urea Antirimpel Oogcontourcrème wordt goed verdragen, is oftalmol…
J-Services.nl Eucerin HyalUrea Oogcontourcrme 15569403
Eucerin Hyal-Urea Oogcontourcrème
PRIJS: 21.49

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.