Garnier Skin Naturals UltraLift ProX Roller 3600540679284

Garnier Skin Naturals UltraLift Pro-X Roller
De Garnier UltraLift Pro-X Roller is de eerste liftende anti-rimpel roller van Garnier die recontrueert en een veerkrachtige anti-rimpelverzorging geeft. Het gezicht en de hals worden behaldeld met Pro-Xylane, afkomstig van de beukenboom, om de stevigheid en de natuurlijke structuur van de huid terug te geven. Het effect van de roller is onmiddelijk zichtbaar: de huid wordt steviger en krijgt haar volume terug. Bij dagelijks gebruik wordt de huid veerkrachtiger, krijgt ze meer dichtheid, wordt ze gelift en worden rimpels zichtbaar verminderd.
Inhoud: 50 mL
J-Services.nl Garnier Skin Naturals UltraLift ProX Roller 3600540679284
Garnier Skin Naturals UltraLift Pro-X Roller
PRIJS: 9.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.