Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker 26940

Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker
Via deze Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker kunt u draadloos muziek streamen vanaf uw smartphone, tablet of laptop via bluetooth. De speaker heeft 2 hoogwaardige drivers, krachtige subwoofers en 3 speakers. De Soundlogic Bazooka Speaker heeft FM-radiozenders en ondersteunt afspelen via een AUX-kabel. De Box heeft een ruis onderdrukkende functie en een ingebouwde oplaadbare batterij. 
Overal waar u komt kunt u gemakkelijk met deze speaker naar uw favoriete muziek luisteren. U hoeft alleen de speaker aan te doen en uw bluetooth op uw telefoon of tablet en u bent klaar om uw muziek af te spelen! De speaker heeft een draagriem, dus het is geen enkel probleem om de bazooka overal mee naartoe te nemen! De riem is gemakkelijk van de speaker te verwijderen.  De speaker is stevig gemaakt, dus kan wel tegen een stootje! Doordat het zo stevig is gemaakt, is de speaker uiterst geschikt voor buitengebruik. U kunt het dus gerust meenemen op vakantie, in het bos of op het strand!
Specificaties:
Stream draadloos muziek met uw smartphone, tablet of laptop via Bluetooth
Twee hoogwaardige drivers
Krachtige sub woofers zorgen voor een voelbare bass
Speel MP3-bestanden af via een USB-stick of micro SD-kaart
Geniet van FM-radiozenders
Ingebouwde oplaadbare batterij
Ruis onderdrukking functie
Met drie speakers
Ondersteunt afspelen via een AUX-kabel
Functie: Bluetooth/AUX/USB/TF/FM
Output: 2x 3W + 5W(Subwoofer)
Afmetingen: 25,4 x 11 x 11 cm
Inhoud verpakking:
Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker
Draagriem
Inhoud: Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker
J-Services.nl Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker 26940
Soundlogic Bazooka Bluetooth Speaker
PRIJS: 19.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.