Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau De Toilette 50ml 15296

Tommy Hilfiger bracht in 1996 het parfum Tommy Girl op de markt. De parfumeur is Calice Becker. Het is zoals de naam al zegt, een meisjesachtig parfum, bloemig en fruitig. De ingrediënten van het speelse Tommy Girl zijn onder andere: mandarijn, zwarte bes, appelboombloesem, kamperfoelie, lelie, viool, munt, roos, magnolia, sandelhout, jasmijn en ceder. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat Tommy Girl verfrissend, energiek en bevlogen is. Een lekkere creatie van Tommy Hilfiger en al jaren een populair parfum onder meiden en vrouwen. Het parfum is geschikt voor alle leeftijden en voor elke gelegenheid.
J-Services.nl Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau De Toilette 50ml 15296
Tommy Hilfiger Tommy Girl Eau De Toilette 50ml
PRIJS: 22.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.