Vichy Dercos AntiRoos Shampoo Vet Haar 100 ml VNL02043

Verwijdert zichtbare roos en vermindert jeuk.EFFECTIEVE WERKINGSelenium DS*, een krachtige natuurlijke werkstof, die klinisch erkend wordt door dermatologen vanwege zijn effectieve werking, pakt de roos aan en verwijdert zelfs de meest hardnekkige roos.De Cohesyl™ werkt als een cement om de cellen van de hoofdhuid onderling weer aan elkaar te hechten en zo roos te voorkomen. De hoofdhuid normaliseert: afschilfering verwijderd, afschilfering gereguleerd- Werkt tegen hardnekkige roos vanaf het eerste gebruik.- Antirecidief tot wel 6 weken na de behandeling.- Minder jeuk vanaf het eerste gebruik. Uw hoofdhuid wordt genormaliseerd: direct gezuiverd en langdurig gereguleerd. * Seleendisulfide.Voor een optimaal antwoord, bieden Laboratoires Vichy u 3 formules ZONDER PARABENEN, die zijn aangepast aan elke behoefte: - Verrijkt met ceramiden om droog haar te voeden.- Verlicht met siliconen om vet haar luchtiger te maken.- Verrijkt met vitamine PP om haaruitval te…
J-Services.nl Vichy Dercos AntiRoos Shampoo Vet Haar 100 ml VNL02043
Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo Vet Haar - 100 ml
PRIJS: 6.32

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.