Vichy Teint Ideal Vloeibare Foundation 45 7768900

Onmiddelijk een prachtige en egale teint. Dag in dag uit worden de textuur, de poriën en de roodheid beter gecorrigeerd.EFFECTIEVE WERKINGVloeibaar Licht Technologie – elke millimeter van uw huid wordt met een waas van licht omhult. Corrigerend complex dat de huid perfectioneert – vitamines C en E + een vitaliserend bestanddeel voor een mooiere huid, dag in dag uit.Lichte vloeibare foundation – om de normale tot gemengde huid te verfrissen. Thermaal Bronwater van Vichy. Bevat geen parabenen. Gevoelige Huid. Hypoallergeen.Make-upresultaat: Houdt perfect 14 uur lang. Ideaal blotehuid-effect. Medium dekking. Egale en satijnzachte finish.PLEZIERLichte en aangename textuur. Heel makkelijk aan te brengen.GEBRUIKBreng de vloeibare foundation aan in het midden van het gezicht en werk het uit tot aan de slapen en de onderkant van de hals.VERPAKKING & INHOUDPompflacon – 30 ml
J-Services.nl Vichy Teint Ideal Vloeibare Foundation 45 7768900
Vichy Teint Ideal Vloeibare Foundation 45
PRIJS: 20.70

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.