Walden Farms Tomato en Basilicum pasta saus 262

*Pasta saus met een verlaagd gehalte aan koolhydraten, minimaal 30% minder koolhydraten als vergelijkbare pasta sauzen uit de supermarkt.
Geschikt voor elk koolhydraatarm dieet, eiwitdieet, lowcarb dieet, proteinedieet.
Per portie = 2,5 gram koolhydraten.
Walden Farms Tomato en Basilicum pasta saus maakt jouw koolhydraatarme pasta nog lekkerder.
Een heerlijk pasta gerecht daar kun je de meeste mensen wel blij mee maken. Maar niet als je op dieet bent want dan is deze maaltijd niet voor jou geschikt door alle koolhydraten en vetten in de pasta saus. Tenzij je de Tomato en Bascilicum pasta saus van Walden Farms neemt!
De Tomato en Bascilicum pasta saus van Walden Farms zorgt ervoor dat jij op een verantwoorde manier tijdens het dieet van pasta kunt genieten. Dit is mogelijk dankzij de ideale samenstelling waarin bijna geen koolhydraten en vetten aanwezig zijn. En het belangrijkste: de heerlijke smaken van Tomato en bascilicum zijn intact gebleven.
J-Services.nl Walden Farms Tomato en Basilicum pasta saus 262
Walden Farms Tomato en Basilicum pasta saus
PRIJS: 4.89

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.